Курс по козметика за динамични и амбициозни жени, които искат да подготвят влизането си в новата професия безрисково и с минимум загуба на време

Осъзнаваш, че  работиш нещо, което не ти харесва и от години мечтаеш да изкараш курс по козметика.

Дълго отлагаш намирането на подходящ  курс, защото смяташ, че за да започнеш обучение трябва да си свободна през деня. Може би не подозираш, че е възможно да се учи козметика и по друг начин.

ИМА РЕШЕНИЕ ЗА ТЕБ!

Нов вариант на професионално обучение, при което ученето преминава във времето, което е удобно за теб.

Дълги години аз смятах, че да се учи професия козметика дистанционно е невъзможно. Бях убедена, че дългите практически занимания няма как да бъдат организирани по друг начин, освен присъствено. И ето сега, аз ти казвам: успешното усвояване на професията от вкъщи е възможно. Създадох система за обучение от разстояние, по която вече десетки козметици получиха своята професионална реализация в България и в чужбина. Всяка съвременна жена има възможност да премине теоретичната част под формата на видео уроци, които да гледа докато си пие кафето сутрин или в обедната почивка в офиса. След това да изработи у дома върху приятелка всички видове практически занимания с помощта на  видео инструкции и демонстрации. Да се научи как да помага на приятелките и близките си с козметични маски и масажи, които упражнява у дома. В края на обучението, когато е усвоила всички техники, приложими у дома, тя работи една седмица в козметичен салон с професионална апаратура и козметични продукти.

Завършвайки това обучение ти ще бъдеш много по- добре подготвена от много други козметици, които практикуват от години.

Вероятно смяташ, че това е възможно само за някои хора. Сигурно мислиш, че това не може да се случи успешно и на теб.

Виж споделеното от други жени, които се страхуваха от същото преди да запишат курса и резулатата, който получиха тук:

„Моите страхове преди дистанционния курс“

„Чувствам се повече от подготвена“

За да се запишеш в курса, виж информацията за цените тук:

„Искам да разбера цените“

By | 2019-04-14T10:00:36+00:00 19 октомври 2017|