Курсът по козметика за динамични и амбициозни жени, които искат да подготвят влизането си в новата професия безрисково и с минимум загуба на време

Има жени, които работят нещо, което не им харесва и от години мечтаят да изкарат курс по козметика. Много от тях отлагат да потърсят курс, защото смятат, че за да започнат обучение трябва да са свободни през деня. Може би не подозират, че е възможно да се учи козметика и по друг начин. За този тип ангажирани дами има нов вариант на професионално обучение, при което ученето преминава във времето, което е удобно за тях.

Дълги години аз смятах, че да се учи професия козметика дистанционно е невъзможно. Бях убедена, че дългите практически занимания няма как да бъдат организирани по друг начин, освен присъствено. И ето сега, аз ви казвам, успешното усвояване на професията от вкъщи е възможно. Създадох система за обучение от разстояние, по която вече десетки козметици получиха своята професионална реализация в България и в чужбина. Всяка съвременна жена има възможност да премине теоретичната част под формата на видео уроци, които да гледа докато си пие кафето сутрин или в обедната почивка в офиса. След това да изработи у дома върху приятелка всички видове практически занимания с помощта на  видео инструкции и демонстрации. Да се научи как да помага на приятелките и близките си с козметични маски и масажи, които упражнява у дома. В края на обучението, когато е усвоила всички техники, приложими у дома, тя работи една седмица в козметичен салон с професионална апаратура и козметични продукти.

By | 2018-07-31T11:36:04+00:00 19 октомври 2017|