From 2018-07-24T12:12:12+00:00

Благодаря Ви за проявения интерес към обученията за начинаещи козметици! Аз ценя много Вашето доверие и съм щастлива, че имам възможност да Ви запозная с начините, по които можете да влезете в професията „Козметик”. Необходимо e да направите регистрация и да ни дадете съгласието си да използваме Вашите данни, за да получите информацията.

Веднага след това ще получите видео, от което ще научите за:

  • цените на обученията при нас;
  • начините за записване в курс по козметика;
  • необходими документи за записване в курс;

както и още конкретна, полезна информация, свързана с обучението и последващото Ви развитие като козметик.

Форма за съгласие

Разрешение в съответствие със Закона за защита на личните данни (GDPR)

„Училище по козметика” ще използва предоставените данни с цел изпращане на информация свързана с обученията, които провежда. Вашето изрично съгласие е необходимо в съответствие със Закона за защита на личните данни (GDPR). В противен случай регистрацията Ви при нас няма да бъде активна и нашите писма няма да стигат до Вас. Моля отбележете следното поле:

* Можете да промените своето мнение по всяко време като натиснете бутон "Прекратяване на регистрация" или "unsubscribe from this list", предоставени в края на всяко писмо, което изпращаме. Повече информация относно обработката на Вашите лични данни можете да прочетете в секцията на нашия сайт "Информация за правата на лицата по защита на личните данни".


captcha
Въведете текста от изображението (Само букви на латиница и цифри):