ПРАКТИКУМИ ЗА РАЗВИТИЕ НА ЕКСПЕРТНОСТ

ЗА КОЗМЕТИЦИ РАБОТЕЩИ С

LEGENDA PROFESSIONAL SKIN CARE

В практикумите за козметични експерти, мога да ти помогна, ако:

0
Търсиш експертност в темата за мазната кожа
0
Интересуваш се от надграждане на уменията за постигане на здрава и чиста кожа при хора с мазна кожа;
0
Копнееш за достъп до професионален опит и възможности за обмяна на знание с други козметици;

След като преминеш МАСТЕР КЛАС обучението на тема: 

РЕШЕНИЕ ЗА ХРОНИЧНО ПРОБЛЕМНА, МАЗНА КОЖА СКЛОННА КЪМ АКНЕ В ЗРЯЛА ВЪЗРАСТ

и започнеш да работиш с клиенти, вероятно ще почувстваш, че е много полезно да обсъдиш ситуациите през които преминава промяната на кожата на твоят клиент  с човека, който те е обучавал. 

Менторска програма за козметични експерти

Обикновено, когато козметиците преминават през обучението, то им изглежда лесно и разбираемо. Едва след него, в практиката, започва истинското научаване. Тогава започват да се появяват и въпросите за детайлите и спецификите при различните състояния на мазната кожа. 

Клиентите също се държат по различен начин, всеки от позицията на неговия горчив опит, задават въпроси, искат доказателства, че този път са попаднали на правилното място. 

Когато започнеш да търсиш отговори на малко по-високо ниво, когато започнеш да навлизаш в детайлите, да откриваш нюансите, тогава идва момента на твоето израстване.  Особено важно за професионалният ти успех е дали има с кой да обсъдиш ситуациите и на кого да зададеш своя въпрос. Има ли кой да те окуражи в програмата, която започваш, да потвърди предложенията ти за подход към клиента.

Аз много  добре познавам това усещане!

За-козмечитни-експерти1

Знам колко много съм имала нужда от подкрепа в моментите, в които не съм била сигурна дали програмата върви в правилната посока. 

Познато ми е желанието да споделя и да обсъдя ситуация, която се случва в програмата на мой клиент с някой, който е на моето ниво на компетентност. Някой, който ще ми даде посока, ще ми помогне да стана  по-сигурна в работата си. 

За козметици като теб, които искат да продължат да израстват в професионалните си умения създадох ПРАКТИКУМИТЕ ЗА РАЗВИТИЕ НА ЕКСПЕРТНОСТ.

Представяш ли си колко много допълнително професионално израстване можеш да получиш, когато обменяш знания и опит с колеги, които работят по същата методика и постигат уникални резултати? 

Представяш ли си колко много вдъхновение и кураж получаваш, когато имаш контакти с успешни и развиващи се колеги?

Истината е, че експерт става този, който може да даде професионален отговор на малките различия в състоянието, да изгради индивидуален подход именно при специфични и нетрадиционни ситуации. 

Фините настройки са това, което те вдигат на по-високо ниво и те превръща в експерт.

ПРАКТИКУМИТЕ ще ти помогнат да станеш търсен и предпочитан козметик, заради своята експертност!

Ще се откроиш като ТОП КОЗМЕТИК – ЛЕГЕНДА в твоят град и ще повишиш нивото на своите услуги!

Ще постигнеш повече доволни клиенти и по-високи печалби!

ПРАКТИКУМИТЕ ЗА РАЗВИТИЕ НА ЕКСПЕРТНОСТ се водят от мен, Даниела Спасова.

През целият си дългогодишен професионален път неуморно се развивах и надграждах знания, умения и опит в темата за мазната и проблемна кожа. 

Преминах многобройни обучения в цяла Европа, специализирах, обменях опит, посещавах козметични изложения, конференции, производители, разговарях с лекари, фармацевти, биотехнолози, козметици и експерти по красота, докато създадох своя собствена система за постигане на здравословна красота при мазната и проблемна кожа. 

Създадох професионални козметични продукти, които ми помагат да реализирам цялото си познание и опит като утвърден експерт в този сегмент на козметичните услуги – мазната кожа и нейните специфични проблеми.

Сега, аз искам да споделя цялото свое познание и опит с козметиците, които искат да станат експерти като мен. Създадох практикумите, за да обуча козметиците на утвърдената работеща система за справяне с мазната и проблемна кожа, която прилагам от много години и с която съм помогнала на хиляди хора да постигнат здрава и чиста кожа. 

Попълни формата за запитване за да научиш какви са условията за участие в практикумите и как се провеждат.