Мастер клас ЛИФТИНГ МАСАЖ НА ЛИЦЕ

най-доказалият се метод за подмладяване на лицето с естествени
натурални въздействия

face-massage

Една от ВЕЧНИТЕ ПРОЦЕДУРИ за лифтинг с доказан резултат!

Уникалният ефект на тази мануална техника се дължи на това, че приложението на масажа въздейства едновременно на всички аспекти на съживяване и подобряване на качеството на кожата – подобрява кръвообръщението, дишането и храненето на клетките, регенерацията и обновяването на тъканите, стимулира мускулния тонус, моделира и стяга овала на лицето.

След професионално направен масаж лицето е видимо подмладено, тонизирано, избистрено, съживено.

Клиентите, на които е правен този масаж споделят възторга си от това, че освен подмладяването на кожата, са открили позитивното въздействие върху нервната система и неповторимото емоционално преживяване.

Какво ще научите в рамките на пет дни?

Ще имате отговори на следните въпроси:

Как се провежда курса:

Общо времетраене: 5 дни

В първите три дни – дистанционно обучение – всички масажни движения се демонстрират и регистрирай се обясняват по отделни зони. Изучават се специфичните промени при остаряване на лицето и начинът по който масажът ги предотвратява.
Всеки обучаващ се има възможност да наблюдава демонстрациите и да се упражнява , подпомаган от напътствията и инструкциите на Даниела Спасова.

Следващите два дни са присъствени практически занимания в салон Дивна Медик.

Ако искаш да надградиш своите козметични умения, регистрирай се, за да научиш цените и начините да се включиш в следващото обучение