Преди да запиша Бизне Академията на успешните управители на салони за красота нямах план!

Нямах представа от къде да започна.

Не успявах да дефинирам ясно целите си.

Имах чувството,че ще трябва да разплитам един огромен възел и се чудех от къде да започна.  И освен, че ще трябва да го разплитам, бях и на тъмно, не успявах да виждам нищо.

Нямах елементарни умения. Не записвах, не планирах, не отделях време за почивка. Прахосвах голяма част от времето си. Нямах умението да дам елементарна обратна връзка, дори на приятелите си.

Бягах от конфликти, пак заради липса на умения….и така мога да продължа дълго, но това, което научих е много по-ценно, научих, че трябва първо да се концентрирам върху това, което мога.

В Бизнес Академията на Даниела Спасова научих, какво мога, научих как стъпка по стъпка да подреждам целите и преоритетите си, научих се да бъда проактивна, да действам, да търся информация, да бъда подготвена, да вярвам в себе си, да продължавам, да не се отказвам. Трудности ще има, но когато си подготвен, просто минаваш през тях.

Тайната е в подготовката!

Новото знание ми помогна  да видя голямата картина, даде ми ясни насоки, конкретика, опора, опит, страст, желание за работа и развитие. Даде ми знание за успех!

ДАНИЕЛА СПАСОВА МИ ДАДЕ ЗНАНИЯ, УМЕНИЯ И ВЯРА.

Даниела Спасова ми показа, че мога, подготви ме, но не като учител, а като човек, които има уникалната дарба да предава знанията си по магичен начин, малцина притежават тези умения.

Тя успя да ме  подготви,вярваше в мен, даваше ми кураж, даваше ми да греша смело, напътстваше ме и ми помогна да разбера същината, естеството на нашата работа. С две думи заведе ме до извора!

Даниела Спасова е изключителен професионалист във всеки един аспект.

Благодарна съм, че имам възможност да се уча от нея на това, що значи да си Човек в бизнеса, и да бъдеш успешен!

Радмила Байкушева

✅ Информация за Бизнес Академията на успешните управители на салони за красота, виж тук.

✅ Цени и начин на записване, виж тук.

✅ Предстоящи дати за обучение, виж тук.