Обучението ми даде възможност да работя качествено, да извършвам високо професионални услуги и да бъда сред най-добрите козметици.

Весела Стоянова

Преди да започна курса по козметика, бях клиентка на различни козметични салони, в които смятах, че работят добре.

Когато започнах курса, разбрах, че качествената козметична услуга изглежда доста различно. Осъзнах, че истинската професионална услуга не е само „Идвай тук, лягай, ще ти направя еди какво си“.

От курса разбрах, че е много важно да се направи компетентна консултация, да се установи типа кожа и нейните нужди, въз основа на това да се подберат правилните за нея процедури.

От обучението осъзнах колко много грешни представи съм имала за поддържането на красотата на кожата, колко много заблуди съм имала за някои неща.

Радвам се, че записах курса, защото с всичко, което научих аз съм много полезна за себе си, за моите приятелки, за децата си.

Майка съм на две момичета. Новото знание ми помага да осъзная много важни моменти в тяхното израстване и промяната в кожата им.

Давам ценни съвети на приятелките си за това как да поддържат кожата си у дома, какво да наблюдават във външността си, как да избират козметични продукти. Щастлива съм, че с моите съвети те научават много важни специфични неща за своята кожа.

Масово хората са объркани и ползват козметични продукти, които не са подходящи за тяхната кожа. Чувстват се зле, но не могат обяснят защо.

Започнах курса с нагласата „Какво пък толкоз има да се учи?“. Очаквах да ми кажат: „Ето тук този крем се слага така, там една маска се слага иначе..“. Сега, срещайки се с истинската професионална козметика разбирам, че е много важно да знам как функционират клетките, на какво ниво работят продуктите, какви процеси протичат в тъканите, когато провя процедура.

Отговорих си на въпроса: „Защо не получавах резултат от процедурите, които правех в козметичните салони, които посещавах?“.

От курса разбрах, че имам възможност да се науча да работя качествено, да извършвам високо професионални услуги и да бъда сред най-добрите козметици.

Бих разказала подробности за курса на всеки, който прояви интерес. Можете да се свържете с мен на e-mail: vesela1980@abv.bg.