още преди да започна, аз съм убедена в резултата…

Казвам се Виолета Славова. Работя като козметик от два месеца. В курса по козметика на Даниела Спасова научих повече отколкото очаквах. Нивото на подготовката ми със сигурност е по-висока от масовото за България.

Преди да стана козметик, аз бях клиент. Срещнах козметици, които не знаят основни неща за козметиката. Изненадана съм, че те масово не познават биологията на кожата, строежа и функциите на клетките. Самата аз не осъзнавах, че е потребно да започна с анатомията, биологията и физиологията, за да разбера козметиката.

Доволна съм от курса, защото се научих да диагностицирам, да правя характеристика на кожата, да съм наясно какво и как да направя за нея. Научих се как да избирам продукти за себе си и за клиентите. Вече знам кой продукт на какво влияе и как.

Много полезна за мен беше практиката. Освен, че се научих да работя с професионалните апарати, аз вече знам на какво въздейства всеки от тях и как го прави. Всичко, което изучавахме на теория многократно го приложихме на практика. Видях как се променя кожата на моя модел от процедурите, които направих в серия. Това сега ми дава много спокойствие и сигурност при работа с клиенти. Защото още преди да започна, аз съм убедена в резултата.