Имам успешен салон, много клиенти, печеля пари и се чувствам щастлива, че работя на бързи обороти.
Десислава Борисова

Исках да изкарам курс, от който да се науча да работя добре. Да стана истински козметик. Никога не бях ходила на козметик. Не знаех какво търся като обучение. От хора, които са много добре запознати с бранша за красота разбрах за Даниела Спасова и нейните обучения. Събрах сериозни препоръки за курса по козметика и направо се записах. Не съм търсила на друго място.

От курса съм много доволна! От всичко!

От първата до последната тема, от всеки ден, в който се обучавах там! Буквално не мога да си представя как могат да работят хората, без да са изкарали този курс.

Горда съм, че съм завършила курса при Даниела Спасова! Аз вече имам богат опит като козметик. Нямам ситуация с клиент в която да не съм се справила успешно. Разбрах, че това е професия, която изисква много знания, опит, труд и пак знания. Изкарах всички допълнителни модулни обучения в същия учебен център „Здраве и красота“. Няма как да си успешен, ако не си учил от истинските хора, ако не си взел от опита на най-успешните. С цялата си душа попивах знанията в курса за начинаещи и във всички следващи курсове.

От курса на Даниела Спасова получих много. Сега прилагам наученото и имам огромен успех!

Чувствам се спокойна в работата си и знам, че съм сред най- качествените козметици в България. Имам уважението на известни лекари, дерматолози и партньори в бранша, благодарение на знанията, които получих.

Качеството на курса може да бъде проумяно само от хора, които искат да се научат на истинските професионални методи на работа и на истинската професия „козметик“. Имитатори има много. И при козметиците и при курсовете за козметици. Става дума обаче за сериозна и отговорна професия. Работи се с хора и с тяхното здраве. Успях, благодарение на качествените обучения.

Имам успешен салон, много клиенти, печеля пари и се чувствам щастлива, че работя на бързи обороти.

Курсът на Даниела Спасова много си заслужава!Няма две мнения по въпроса!На 100% съм готова да го кажа лично на всеки, който ми се обади на телефон: 0896 87 47 39.