Ива е работещ козметик. Смята, че има много работещи козметици, които изпитват същите нужди като нея и това е причината да сподели своето мнение за курса по козметика при Даниела Спасова. Надеждата и е, че със своят отзив ще помогне и на други търсещи развитие козметици.

Това което Ива е имала като нужда за да се реши да запише курса по козметика за начинаещи е да може да свърже теоретичното познание за кожата с чисто практическото приложение. Имала е нуждата да придобие самочувствието и спокойствието при изготвяне на индивидуална козметична програма за своите клиенти, да може да им направи спокойно диагностиката на кожата. Чувствала е нужда да подобри познанията си в областта на домашната грижа и как да изготвя домашната козметична програма на своите клиенти. Признава, че когато не е била сигурна в дадена процедура, даден апарат тя просто е препращала клиентите на друго място и не е поемала отговорността да ги обслужи.

Сега, след като премина обучението по козметика на Даниела Спасова, тя се чувства спокойна в знанията си. Споделя, че начина на учене е много достъпен и иновативен. По изключително интересен и достъпен начин лекциите следват своята логика. На всеки въпрос, който е възниквал в периода на обучение тя е откривала логичният отговор.

Ива е много любознателна, с изключително бърза мисъл и с огромно желание за развитие в професията. Споделя, че това е първото обучение на което тя НЕ ползва странични източници на информация. Всички познания, всички отговори на въпроси тя ги открива в това обучение.

Сега тя щастливо споделя, че вече е спокойна в диагностиката на кожата. Може да направи точната диагностика за всеки тип кожа, за всяко състояние на кожата. Може да препоръча спокойно продукти за домашна грижа на своите клиенти. Знае активните съставки в различните продукти и как да ги комбинира за постигане на желаните резултати според индивидуалните нужди на клиентите си. Козметичната терминология вече и е напълно позната и може да борави с нея. Вече  работи с апарат за фотоепилация, може да прави фотоподмладяване – споделя, че това я е ужасявало преди курса.

Щастлива е, че вече може да предложи лифтинг масаж на своите клиенти. И преди е учила масаж, но този който е научила в курса по козметика Ива споделя, че е невероятен. Знае как по здравословен и естествен начин да подобри еластичността на кожата, от нетолерантна да я направи толерантна.

Избистрила е всичките си познания по козметика, вече са структурирани и подредени в главата ѝ и Ива вече може да ги ползва смело за постигане на най-високи резултати.

Ако искаш и ти да сбъднеш мечтата си и да станеш професионален козметик, виж повече за обучението ТУК

Ако си работещ козметик, но имаш нуждата да подредиш познанията си по козметика, виж повече за обучението ТУК

Цени и начин на записване, виж ТУК.

Актуални дати за обучение следи в КАЛЕНДАР.