Здравейте,

Казвам се Даниела и съм от обучението на Даниела Спасова 🙂

Завърших базово обучение по козметика. Винаги съм имала интерес към козметиката, козметичните процедури, продукти, активни съставки. Но никога не съм попадала в подходяща среда. Никога не съм имала възможността да се запиша в курс, който да удовлетворява всички мои представи за курс по козметика.

Случайно попаднах в интернет на сайта на Даниела Спасова, изгледах нейните видеа. Обадих и се по телефона, поговорихме. Хареса ми още по телефона. Тя ми обясни много спокойно, много обстойно. Отговори на всичките ми въпроси.

Преминах дистанционната форма на обучение, която няма аналог. Много добър подход на обучение! Много помагат виртуалните срещи, лекциите. Всичко, което тя е задала като програма е много полезно, много последователно, много смислено.

Тя няма тема, по която не може да говори. Компетентна е по абсолютно всички въпроси относно козметиката. Даде ми много допълнителни знания, които бяха извън програмата на обучението.

Така, че курсът надмина моите очаквания! Аз очаквах базово обучение, но получих много. И съм много щастлива!

Предполагам, че ще продължа със следващото ниво на обучение, защото не смятам, че бих могла да намеря по-добър учител от Даниела Спасова.

Даниела Попова,

daniela.popova7@gmail.com