Казвам се Веселина, на 47 г. съм и живея в Австрия от дълги години.

Искам да споделя моето мнение за курса по козметика на г-жа Даниела Спасова.

Когато търсех курс исках да намеря високо ниво на обучение. Исках да усетя сериозната подготовка и отношението на преподавателя към курсиста. В този курс ме привлече дистанционната форма на обучение, която дава възможност на работещи хора да се включат в него. Хареса ми също, че практиката е съобразена с ангажираността на хората. Хареса ми методиката на обучението, която имах възможност да сравня с моята учебна база в университета във Виена. Професионално разработената учебна платформа, сериозно и задълбочено разработените теми, които включваха  анатомия, биология, химия и физика. Теми, които са вътре и неотлъчно в самата работа на козметика.

Като човек който съм работила в медицинска среда и съм изучавала анатомия ми направи впечатление, че темите са поднесени по един много лесен и достъпен за усвояване начин, дори и от хора които не са изучавали анатомия до сега.

Направи ми впечатление, че се набляга на темите за „комуникация“, изключително важни за работа с клиенти и какво трябва да бъде отношението на един професионалист към клиента. Обръща се също така голямо внимание на отношението което трябва да имаш към клиента. Това отношение и този начин на обучение го срещнах в чужбина. Обучаваха ни как да се отнасяме към клиентите, колко е важно за един пациент да има информацията. Същото го срещнах в този курс. Имах възможността да сравня метода на обучение, което спечели доверието ми.

Чувствам се сигурна след курса, който завърших. Вече освен с пациенти мога да работя и с клиенти.