Това е най-доброто образование, което съм завършвал! Истинското развитие на салона ни започна едва сега, след обучението при Даниела Спасова!

Казвам се Пламен Дойчев. От 2007-ма година аз и Силвия Керемедчиева имаме собствен козметичен салон! Тя изкара двумесечен курс по специалността „козметика“, получи документ за професионална квалификация , но не получи познания, с който да започнем да работим професионално с клиенти!  Поради тази причина, тя записа двугодишно обучение в колеж по козметика, за няколко хиляди лева . Срещу инвестираните много пари, време и обещанията, отново не получи качествено образование! Пълен фарс!!!

След 8 години години Аз и Силвия се записахме в дистанционния курс за начинаещи на Даниела Спасова. За първи път в живота си се докосвах до толкова далечна и непозната материя за мен, но поднесена на достъпен език. Разбирах всичко и ми беше много интересно и полезно.

Това е най-доброто образование, което съм завършвал! Сега можем успешно да планираме бизнеса си, да си говорим на един език с лекари и дерматолози и имаме много идеи за развитие в салона!

Ако някой има съмнение за качеството на дистанционния професионален курс на Даниела Спасова , може да ми пише на имейл: pa4odonkov@abv.bg  Аз  ще се радвам да поговоря с него за това!