Казвам се Венеса Мутафчиева и съм магистър по кинезитерапия. Завърших курса по козметика на Даниела Спасова, в който научих много повече от това, което очаквах. Запознах се с качество, професионализъм и компетентност на много високо ниво. Получих изпитани и доказани знания и умения. Научих се да правя детайлна диагностика за състоянието и вида на кожата, както и различни подходи и процедури според характеристиките на клиента (хидратиращи, себурегулиращи, подхранващи, регенериращи, стимулиращи, анти-ейдж и лифтинг процедури). Работих с всички апарати предлагани в центъра, като се запознах с показанията и противопоказанията им (вапазон, фриматор, йонофореза, д’арсонвал, фотоепилация, електроепилация). Научих два вида масажни техники с невероятен и мигновен ефект. Запознах се с активните съставки и продукти използвани в професионалната козметика. Научих се да давам компетентни препоръки за домашна грижа. Разбрах какви са грешните схващания на повечето специалисти в борбата с целулита и в постигането на трайни и безвредни резултати. И още и още… може би няма да ми стигне мястото, за да опиша всичко, което вече знам.
Преди да се запиша на курсовете в център „Здраве и красота“ смятах, че козметичните процедури са предназначени само за разкрасяване на външния вид и поддръжка. След като завърших курса и се потопих в необятното море на козметиката за мен тя се превърна в призвание! Да създаваш удоволствие, грижа и да помагаш на тялото, за да се чувства душата добре в него – това е сентенцията, която описва козметиката.

Смятам,че професионалната ми подготовка е не просто на добро ниво, а на едно европейско ниво. След завършването на курса бях на практика в Германия и имах възможност да приложа всичко научено. След края на процедурата клиентите ме питаха дали не съм завършила в някои европейски колеж по козметика и от колко години се занимавам с това. По тези отзиви смея да твърдя, че професионалната подготовка в център „Здраве и красота“ на Даниела Спасова е не само една от най-добрите в страната, но и на едно конкурентно ниво в Европа.

Ако можех да избирам сега… пак и пак бих завършила козметика точно в този център!

Професионализъм, качество и компетентност това са трите думи на успеха.

Ако все пак някои още се колебае дали този курс е точно за него, може да ми пише на
е-mail : veni07@abv.bg