Едва сега, когато посетих курса на Даниела Спасова разбрах колко много важни неща е трябвало да знам от самото начало, преди да заработя с клиенти.
Севдалина Ангелова

Преди 10 години завърших курс по козметика, който беше с продължителност 1 месец. Научих се да правя само кола маска и два вида масаж на лице. Никой не ни преподаваше теория. Дадоха ми да си препиша едни лекции. Не съм имала практика и не се бях докосвала до професионални продукти.

След 5 години изкарах друг курс. Исках да надграждам и се записах за курс по „Медицинска козметика“. Теория ни преподаваха 2 часа. Останалото трябваше да науча сама от едни лекции. Курса беше 1 месец, а практиката общо 2 часа.

Едва сега, когато посетих курса на Даниела Спасова разбрах колко много важни неща е трябвало да знам от самото начало, преди да заработя с клиенти. Сега разбирам защо хората, които правят кола маска трябва да познават добре строежа на косъма и на кожата. Вече разбирам защо са ми се случвали някои неща в процеса на работа. Разбирам защо е имало определени реакции на кожата от някой продукт или процедура.

До сега като се случеше да се разрани кожата обяснявах на клиентите, че това се случва заради възрастта. Вече ми е ясно, че причината съвсем не е това.

Готова съм да споделя мнението си за курса на Даниела на всеки, който прояви интерес на имейл: sevdalina_angelova@abv.bg