Скъпа Дани, още на третия месец от работата си в салон за красота видях колко е важна добрата професионална подготовка. Солидната база от знания и умения ми позволяват да си обяснявам действия и подходи в терапиите, които моите колеги не могат да обяснят логично. Лекциите по фитокозметика, витамини, биологично активни вещества, както и тези за козметичните средства и препарати ми помагат да съветвам клиентите при избор на козметика за домашна грижа. Това, че си ме научила да работя с ръце ми дава по-добрия усет и правилна диагностика на кожата. А шефката ми често ми казва „Масажът, който правиш е уникален”.

Присъствах на годишната среща на голяма фирма вносител на френска козметика. На тази среща за пореден път се убедих колко много знания съм получила в твоето училище по козметика. Международният тренер на френската марка направи демонстрация на детокс терапия за тяло и нова избелваща терапия за лице. И какво да видя? Като основа в масажите и на двете терапии бяха лимфодренажните движения, на които ни научи. Гледам и гордо си казвам „това го МОГА и знам защо го правя” На представянето на избелващата терапия за лице сякаш бях на твоите лекции за устройството на кожата – структура на епидермиса, функция на меланоцитите, какво прави тирозиназата. И отново си казах „това го знам”!

След тези месеци „в бранша” си давам сметка, че в училището по козметика получих не само професионални знания и умения, създадох не само добри трудови навици, но и възпитах в себе си коректно отношение към клиента и работодателя. Всичко това благодарение на теб и екипа на „Дивна Медик”.

Дани, БЛАГОДАРЯ за всичко, което ми даде! Ти си истински Будител! Продължавай да вдъхновяваш своите курсисти и да ги изграждаш като добри професионалисти и добри хора, както направи с мен.
БЛАГОДАРЯ ти от сърце!

Елена Василева