Здравей, скъпа Дани!

С най-голямо удоволствие искам да ти съобщя че си спретнах козметичен салон вкъщи и започнах да практикувам от три месеца!

Благодарение на информацията и всички ценни напътствия, които получих от теб, сега се радвам на доволни клиенти, които се връщат отново за процедури и съвети относно грижата за здравето и красотата на кожата им.

Чувствам се удовлетворена от това което правя и думите са малко за да покажа колко съм благодарна, че именно ти си моя учителка. Благодарение на обучението в Дивна Медик придобих знания, умения и увереност във собствените ми възможности. Следя и канала ти в youtube и по този начин научавам много нови, важни неща и си припоням някои забравени. Изключително полезен е за всички които се интересуват от здравето и красотата на кожата.

Хиляди багодарности за всичко което правиш!

Благодаря ти, че те има! Чудесна си!

С най-топли чувства

Ивалина!

Повече за дистанционно обучение по козметика за начинаещи виж тук – КУРС ПО КОЗМЕТИКА

Защо тази форма е безрискова за навлизане в професията ще научиш от видео статията – КУРС ПО КОЗМЕТИКА ЗА ДИНАМИЧНИ И АМБИЦИОЗНИ ЖЕНИ

Отговор на често задаваните въпроси за дистанционното обучение по козметика виж в статията – Дистанционен курс по козметика – 8 често задавани въпроси

Бъди наша курсистка за 30 минути безплатно, като изгледаш един демо урок от тук – ДЕМО УРОК

Цена и начин на записване в обучението виж тук – ЦЕНИ

Не отлагай сбъдването на своята мечта!

Запиши се в курс за начинаещи козметици!