Във времето на принудително ограничение има салони, които прекратиха своята дейност и фалираха.

Има друг тип салони, които умело се адаптираха към ситуацията, съхраниха клиентите си, мотивираха служителите си и сега продължават да се развиват успешно.

Деси е собственик на успешен салон за красота. Премина обучението в интензивната Бизнес Академия на успешните управители на салони за красота.

Именно в това обучение, тя откри принципите на управлението на своя бизнес, с които да постигне развитие дори в най-кризисните месеци.

С вълнение и радост споделя, че новото познание за бизнеса в сферата на красотата й помага да бъде спокойна и сигурна в решенията, които взима.

С усмивка разказва за начинът по който се справя с предизвикателни ситуации, които преди време много са я плашили и разстройвали. Сега дори се забавлява, когато трябва да предприеме действие за разрешаване на трудни казуси свързани със служителите или клиентите, защото е наясно с принципите на общуване и управление на конфликти.

Бизнес Академията, споделя тя, много й е помогнала с игрите и казусите, които се разиграват по време на обучението. Ситуациите, които е преживяла по време на тренингите й помагат да открие навреме начините по които да действа, за да преодолее или предотврати негативни случки в салона.

Вече е наясно как да мотивира своите служители и как да им създаде условия да реализират максимално своя потенциал в полза на салона, на клиентите и самите себе си.

Според нея, Бизнес Академията много й е помогнала да премахне стреса от проверки на инспектори, защото вече е напълно запозната с всички законови изисквания за бизнеса си.

Бизнес Академията е лицензирано обучение за ТРЕТА квалификационна степен по козметика.

Цени и начин на записване виж тук – ЦЕНИ

Повече информация за Академията виж тук – БИЗНЕС АКАДЕМИЯ