„Каква апаратура трябва да имам в козметичния салон, за да върви успешно?“

„С коя козметична марка трябва да заредя новия си салон?“

Голям процент от хората, стартиращи собствен салон за красота смятат, че най-важното нещо е каква апаратура ще купят и с каква козметична марка ще работят.

Понякога се инвестират много пари в скъпи и престижни неща, а бизнесът така и не заработва на пълни обороти. Очакването, че апаратите и козметичните продукти ще донесат печалбата, всъщност е грешно.

Не искам да кажа, че няма никакво значение с какво ще работиш! Това, което носи печалба в бизнеса е умението да управляваш своите инвестиции, материалните и финансовите ресурси, да знаеш как да избереш служители и как да ги задържиш!

Важно е как ще определиш цените на своите услуги, каква политика за задържане на клиенти ще създадеш, как ще организираш и управляваш дейността си, за да ти носи печалба!

Да управляваш означава да целеполагаш, да планираш, да делегираш.

Когато създаваш салон, възникват множество въпроси.

Техните отговори ще намериш в БИЗНЕС АКАДЕМИЯТА на успешни управители на салони за красота. Тя ще ти покаже най-прекият път към успех и растеж на бизнеса.

Познанието за управление на салон ще те предпази от грешки и загуби и ще ти помогне за най-кратко време да постигнеш печалба и стабилни приходи.

Във видеото давам информация как се провежда обученията в Академията.

Ако проявяваш интерес към цените и начините на записване регистрирай се на този линк, за да получиш информация – БИЗНЕС АКАДЕМИЯ за успешни управители