Ако си дама, която обмисля включването си в курс по козметика за начинаещи, предполагам, че се питаш дали ще можеш да се реализираш бързо след курса.

Моите разговори с дами, които искат да запишат курса по козметика за начинаещи, но нямат представа колко време е необходимо след курса, за да се реализират, обикновено ме срещат с многобройните страхове и голямата несигурност на хората, които не познават професията. 

И аз напълно разбирам този страх! 

Не е лесно просто да смениш сектора в който си бил досега. 

Съвсем не лесна задача е да се захванеш с учене на нещо коренно различно от това, което си учил и работил вече няколко години. 

☝️Особено, когато вече си създал семейство, когато си станал родител, когато планираш да напуснеш работно място, което дори и да не ти харесва, в момента ти осигурява доходи. 

Това са притесненията на отговорните дами, които преценяват рисковете и възможните затруднения в успешното практикуване след обучението. 

Хората не са еднакви, интересите и възможностите им за учене и усвояване на нова информация – също. 

Ето защо няма как да се отговори категорично и еднозначно на въпроса за реализацията. 

❤️Аз вярвам, че когато човек е записал курс по професия, от която истински се интересува, когато курсът е качествен, реализацията става бързо.

Но каквито и предположения да прави човек, най-добре е да види как са се развивали събитията при други дами, които вече са преминали през курса. 

Защото има едно златно правило: 

Истинското качество на едно професионално обучение се познава по нивото на реализация на неговите курсисти. 

В това видео разказвам за съдбата на козметиците, които се дипломираха преди два месеца.

Вижте как се развиха събитията при тях и разберете с какво този курс се отличава от други курсове по козметика.

Повече информация за обучението, вижте тук – Курс по козметика

Цени и необходими документи – Цени

Изгледайте един демо урок от тук – Демо урок

 Какво споделят моите курсисти, виж тук – Отзиви

Запиши се в курс по козметика за начинаещи и сбъдни мечтата си да станеш професионален козметик! С радост ще те водя по пътя на твоето професионално израстване!

Сърдечен поздрав ❤️!

Даниела Спасова


Ако вече си практикуващ козметик, но искаш да подобриш познаният си, да изградиш своята експертност и да станеш КОЗМЕТИК ЛЕГЕНДА, виж повече за АКАДЕМИЯ ЛЕГЕНДА от тук  >>