Вероятно си задаваш въпроса „Ще мога ли да отворя собствен салон след курс по козметика за начинаещи?“

От гледна точка на закона, отговорът е „Да“. Всеки, който има пари и иска да ги инвестира във фирма, предлагаща услуги за красота може да го направи. Всъщност, ако става дума за това да се похарчат пари в обзавеждане на помещение, закупуване на апарати и продукти – всеки има възможност да го направи.

Важно е да си зададеш въпросът „Ще мога ли да управлявам салон за красота с квалификацията за начинаещи козметици?“

За да развиваш салон, съвсем не е достатъчно да си добре подготвен козметик.

Важно е да можеш да правиш процедурите по качествен начин, но това съвсем не е достатъчно, за да направиш успешен салон.
Да имаш салон, който се развива и печели добре е важно да знаеш как да управляваш ресурсите на една фирма. И тук има значение познаваш ли основните принципи за управление на фирма, в сферата на услугите за красота.

Защото когато инвестираш в бизнес начинание без да знаеш принципите на управление на ресурсите, твърде вероятно е да не получиш печалба и развитие.

Аз започнах своя бизнес преди 24 години.
Стартирах от най-ниското стъпало на бизнеса – самонает.
Извървях всички етапи в равитието на фирма от сектора, докато стигнах до етапа да имам служители, много клиенти и утвърден имидж в сектора.

Това, на което дължа успеха си е огромните инвестиции в обучение по мениджмънт и управление.
Завърших два магистърски степени по мениджмънт и множество неформални обучения за управление на малък бизнес. Имах възможност в практиката да видя кои от методите на управление изучавани в университетска среда не могат да се приложат в сектора, в който се развивам.

Имах шанс да бъда одобрена за обучение по проект финансиран по Европейски програми за лидери в сферата на услугите за красота. Запознах се добрите практики на фирми развиващи дейност в различни европейски държави, обмених опит с хора на бизнеса и до ден днешен поддържам контакти с успяващи представители на този бранш.

Събрах целия свой опит и всичко научено от мен до момента и създадох Бизнес Академия за успешните управители на салони за красота.

В нея представям всички доказани работещи практики за успешно управление на салон.
Възползвай се от възможността да вземеш моето ценно познание и станеш успешен ръководител!

Възползвай се и вземи готови, доказани модели за успешно развитие на фирма в сектора „Услуги за красота“.

Всяка тема в Бизнес Академията е обвързана с конкретни примери от практиката.
По време на обучението се разиграват истински ситуации от ежедневието на салон за красота.

Имаш възможност да построиш стратегия за развитие на твоя собствен салон.
Ако все още не си създал салон, имаш възможност да вземеш най-правилните стъпки в прохождането на салона и да заложиш дългосрочни тенденции за успешно развитие.
Ако вече си създал салон, можеш да откриеш пропуските, които ти пречат да се развиваш успешно и да печелиш добре.