Често ми се случва да разговарям с хора, които искат от мен съвет преди да се запишат в курса по козметика за начинаещи.

Последният ми подобен разговор беше с дама, която ме помоли да й помогна да вземе решение дали да се запише в курс по козметика или да замине на работа в чужбина.

Може би сред вас има хора, които са изправени пред същатата дилема.

Споделям своето мнение, това, което казах и на дамата, която ме помоли за съдействие.

Вярвам, че най-правилния начин да се вземе решение е да се вслушате в сърцето си!

Ако сте на кръстопът в който има две възможности – да тръгнете по пътя на своя мечта или да тръгнете в посока, която ви гарантира добро заплащане, изберете първото.

Преди да решите, че със сигурност ще се запишете в обучението за начинаещи козметици, помислете добре интересувате ли се наистина от науки като медицина, биохимия, козметика. Обучението в тази професия е свързано с много науки. То не приключва след първите няколко месеца. Продължава непрекъснато. Козметиката е динамична наука, непрекъснато се обновява. Свързана е с медицината, фармацията, новите хайтек технологии. Това налага непрекъснато учене и усъвършенстване в новостите. И ако липсва дълбок интерес, професията се превръща в трудна, неразбираема, изтощителна.

Всяка професия изисква време за да се утвърдиш, да добиеш опит, за да станеш печеливш.

Когато носиш обич в сърцето си, уменията се развиват много по-бързо и резултатите се постигат много по-рано.

Ако сте любопитни и искате да видите професията „отвътре“, прочетете статията : „Дали козметичната професия е за мен“  

Информация за начините на записване, цените, отстъпките и документите за записване можете да намерите в този линк: https://zdraveikrasota.com/acceptance_form/