които искат да подготвят влизането си в новата професия безрисково и с минимум загуба на време

Осъзнаваш, че  работиш нещо, което не ти харесва и от години мечтаеш да изкараш курс по козметика.

Дълго отлагаш намирането на подходящ  курс, защото смяташ, че за да започнеш обучение трябва да си свободна през деня. Може би не подозираш, че е възможно да се учи козметика и по друг начин.

ИМА РЕШЕНИЕ ЗА ТЕБ!

Нов вариант на професионално обучение, при което ученето преминава във времето, което е удобно за теб.

Дълги години аз смятах, че да се учи професия козметика дистанционно е невъзможно. Бях убедена, че дългите практически занимания няма как да бъдат организирани по друг начин, освен присъствено. И ето сега, аз ти казвам: успешното усвояване на професията от вкъщи е възможно. Създадох система за обучение от разстояние, по която вече десетки козметици получиха своята професионална реализация в България и в чужбина. Чрез дистанционното обучение по козметика имаш възможност да преминеш теоретичната част под формата на видео уроци, които да гледаш докато си пиеш кафето сутрин или в обедната почивка в офиса. След това да изработиш у дома върху приятелка всички видове практически занимания с помощта на  видео инструкции и демонстрации. Да се научиш как да помагаш на приятелките и близките си с козметични маски и масажи, които упражняваш у дома. В края на обучението, когато си усвоила всички техники, приложими у дома, ти ще работиш една седмица в козметичен салон с професионална апаратура и козметични продукти.

Завършвайки това обучение ти ще бъдеш много по-добре подготвена от много други козметици, които практикуват от години.

Вероятно смяташ, че това е възможно само за някои хора. Сигурно мислиш, че това не може да се случи успешно и на теб.

Виж споделеното от други жени, които се страхуваха от същото преди да запишат курса. Виж резултата, който получиха в линковете по-долу:

„Моите страхове преди дистанционния курс“


„Чувствам се повече от подготвена да започна да работя като козметик“

 

цена и начин на записване в курса