Днес Мария завърши своето обучение по козметика в дистанционния курс.

Развълнувано сподели своите притеснения преди започването на обучението, колебанието и страховете, които е имала.

Практика в дистанционен курс по козметикаОт една страна е търсела възможност да се обучава дистанционно, за да не прекъсва работа и да може да се грижи за детето си докато върви курса. От друга страна близките й са споделяли мнението си, че без да има жив контакт с преподавателя няма как да се осъществи надеждно изучаване на професията.

Водена от своята интуиция, Мария все пак взима решение да започне.

Още след първите видеолекции тя разбира, че е попаднала на правилното място.

С радост открива, че лекциите не само дават фактологично познание, но и дават знание за принципите на съхраняване на здравето и живота.

Днес тя се чувства спокойна и сигурна в своите знания и умения в козметиката. Може да прави професионална диагностика, да изготвя козметична програма, да помага в откриването на проблемите на кожата и да дава решение, което е здравословно и безопасно.

Споделя, че след практиката на курса, в която усети как въздействат апаратите и козметичните продукти, тя чувства лицето си подмладено с 10 години.

За да усетиш нейното вълнение от споделеното впечатление, виж видеото.

Ако и ти като нея искаш да сбъднеш мечтата си да станеш козметик, не се колебай да се свържеш с нас на телефон: 089 99 66 744 или 089 99 66 747.

Актуалните дати за обучение можеш да следиш в меню КАЛЕНДАР

Цените и начините за записване в дистанционен курс по козметика, провери от тук – ЦЕНИ