ПРЕПОДАВАТЕЛ

Даниела Спасова

Аз съм Даниела Спасова, преподавател по козметика.

От 12 години работя с жени, които не са щастливи от досегашната си работа, разбират, че това, което са учили няма да бъде тяхна професия дълго, работят много, но не виждат смисъла за себе си и които искат да променят настоящата си работа, да правят нещо приятно и полезно за хората, да научат повече за това как да поддържат собствената си красота, да печелят повече пари .

Това, което отличава моите обучения от другите курсове по козметика е, че в тях споделям своя 20 годишен опит като козметик, давам най-прекия път към усвоявянето на професията, спестявам на курсистите си време и пари, които биха инвестирали, ако трябва да стигнат до най-новата и модерна професионална методика, информирам ги за спецификата на работа не само в България, но и в много други европейски страни, които съм опознала от многобройните ми специализации в чужбина.

Обучението ми е толкова ефективно, че давам 100% гаранция за успех в професията на своите курсисти.

Заради това моите курсисти започват работа веднага след завършване на курса, откриват самостоятелен бизнес, получават признание като отлични професионалисти, уважавани и търсени са като експерти по красота не само в България, но в чужбина.

МОИТЕ ЗНАНИЯ И

Квалификации

Международен паспорт на козметика
квалификация в Световната асоциация на козметиците, гр. Брюксел

Дълбоки пилинги
химичен и билков пилинг

Управление на екипи

Голд Мастер
сертификат за най-висока квалификационна степен в Европа, издаден от Световната асоциация на козметиците ИНФА, гр. Брюксел

Козметични лазери 

Мениджмънт в козметиката

Платиниум
сертификат за лицензиран европейски преподавател по козметика, издаден от Световната асоциация на козметиците ИНФА, гр. Брюксел

Перманентен грим

11. Умения за водене на преговори

Умения за водене на преговори

Правоспособност за валидиране на знания и издаване на лицензирани документи

Медицински пилинги

 

Су джок терапия
лечение на принципа на акупунктура със семена

Перманентен грим

ИСКАТЕ ДА НАУЧИТЕ ПОВЕЧЕ ЗА МЕН?

Моята История

Преди да стана преподавател по козметика аз станах козметик.

Избрах тази професия, защото имах голям интерес към темите свързани с козметиката. Дълги години имах проблеми с кожата на лицето, търсех всякакви възможности за да се образовам и да си помогна. Посещавах козметични салони, дерматолози, лекари, но без успех. Изкарах курс по козметика в който не получих никаква теоретична подготовка. Трябваше да препиша записките на една козметичка.   Беше ми много трудно, защото не знаех какво правя и защо го правя. Познавах мои приятелки, които също бяха платили за обучения , в които нищо не бяха научили , бяха несигурни и плахи, нямаха смелост да работят с клиенти.

И така, вече дипломирана, аз имах много въпроси, много неясни неща, свързани с работата   и никакво самочувствие , че мога да консултирам клиенти или да изпълнявам процедури. Разпитвах лекари, задавах своите въпроси на дерматолози и козметици, но не бях удовлетворена от информацията, която получавах.

Това ме подтикна да се запиша в многобройни професионални обучения извън България – в Германия, Франция, Италия, Испания, Белгия. Посетих курсове по медицинска козметика, Wellnes и SPA , приложение на козметичните лазери, химични пилинги, и много други, специализирах, срещах се с козметици и естетични хирурзи , стажувах в различни държави и трупах опит и знание.

И в един момент аз комбинирах всичко научено, заедно с опита ми и създадох система за обучение на козметици.

Започнах да обучавам много жени в България, които получаваха не само документи за квалификация, но и възможност да работят спокойно и уверено с клиенти. Много от тях си намериха скъпо платена работа, други отвориха собствени салони и сега работят и печелят добре.

ОТЗИВИ ОТ РАБОТАТА С МЕН

Мнения на курсистите

„Професионалната подготовка в център „Здраве и красота“ на Даниела Спасова е не само една от най-добрите в страната, но и на едно конкурентно ниво в Европа!

ВЕНЕСА МУТАФЧИЕВА

„Това е най-доброто образование, което съм завършвал! Истинското развитие на салона ни започна едва сега, след обучението при Даниела Спасова!“

ПЛАМЕН ДОЙЧЕВ