Мила Дани, Безкрайно ти благодаря за предадения опит и умения!

От Бизнес академията получих много ценни за мен знания! Знания не само за това как да бъда професионалист и да развивам успешен и печеливш бизнес в сферата на красотата, но и знания, полезни за моя личен живот – темперамент, взаимоотношения, как да управлявам правилно времето си, как да планирам и да следвам целите си, как да общувам успешно с противоположния пол.

Научих как да инвестирам правилно не само в бизнеса, а и в себе си. Научих как правилно да структурирам и развивам моя салон, как да проведа интервю и да подбера правилния за мен човек, как да създам успешен екип, как да управлявам персонала си, как да мотивирам моите служители и как да създам условия те да реализират максимално своя потенциал в полза на салона, на клиентите и на самите себе си.

Разбрах как да откривам още в самото начало предпоставките за конфликти и как да управлявам конфликтите, така че те да не вредят на екипа и на имиджа на салона ми. Живот и здраве, май месец 2022 година ще мога да приложа всичко научено и на практика.

Записвайки курса за начинаещи имах много притеснения относно дистанционната форма на обучение, защото до този момент не бях се обучавала в дистанционна среда. Но завършвайки курса осъзнах колко по-добро и качествено е това обучение.

Записах Бизнес академията без грам притеснение и съмнение. Харесвам в дистанционната форма на обучение това, че информацията е систематизирана, надграждаща стъпка по стъпка, предоставена по много достъпен начин, с много картинки, таблици, схеми и примери от практиката. Предвид натовареното и забързано ежедневие, имам възможност да гледам всяко едно от видеата във време, удобно за мен и мога да го връщам и гледам отново и отново, колкото пъти ми е необходимо.

Дани, Благодаря ти за всичко, на което ме научи и за опита, който сподели с мен!

Благодарна съм, че имам щастието да те познавам!

Благодаря ти!
Станислава Крайчева

Повече за дистанционно обучение по козметика за начинаещи виж тук – КУРС ПО КОЗМЕТИКА

Защо тази форма е безрискова за навлизане в професията ще научиш от видео статията – КУРС ПО КОЗМЕТИКА ЗА ДИНАМИЧНИ И АМБИЦИОЗНИ ЖЕНИ

Отговор на често задаваните въпроси за дистанционното обучение по козметика виж в статията – Дистанционен курс по козметика – 8 често задавани въпроси

Бъди наша курсистка за 30 минути безплатно, като изгледаш един демо урок от тук – ДЕМО УРОК

Цена и начин на записване в обучението виж тук – ЦЕНИ

Не отлагай сбъдването на своята мечта!

Запиши се в курс за начинаещи козметици!